Despre noi

Despre noi

Societatea Studenților Voluntari este parte a Centrului pentru Dezvoltare București și reprezintă o organizație non-profit, alcătuită din studenți de la universitățile din București.

Susținem egalitatea între voluntari și buna coordonare și colaborare între voluntari, având structura noastră organizatorică reprezentată pe orizontală. 

SSV are la bază dezvoltarea și educarea tinerilor prin metode non-formale. Încurajăm stilul de viață activ, astfel punem accentul pe SPORT, SOCIALIZARE și NUTRIȚIE.

Scop

Misiune

Viziune

Ce ne face diferiți?

Poate sună puțin clișeic, dar noi chiar îmbinăm utilul cu plăcutul. Promovăm stilul de viață sănătos, avem proiecte dedicate nutriției, axate pe programe alimentare pe bugetul studentului. Drumețiile au devenit un obicei pentru noi, adaptându-ne pandemiei și weekend de weekend ne refugiem la munte. Yoga, fitness și zumba le-am adaptat pentru mediul online. 


Ne dorim o socializare eficientă și de impact pentru studenți. Schimburile de bune practici între voluntarii diverselor asociații reprezintă o metodă creativă și prietenoasă pentru dezvoltarea organizațiilor, prin diverse workshopuri și activități de cunoaștere.

Contact

Adresa: Bulevardul Mihail Kogălniceanu 39, București 030167

Email: ssvoluntari@gmail.com
.